Vi er på utkikk etter nye, talentfulle ansatte som kan bidra til å drive MAIK fremover og sikre at vi er «Steget foran». Derfor søker vi etter kandidater med ulik bakgrunn og erfaring kombinert med en vilje til å lære og utvikle seg. Hos oss vil du få muligheten til å vokse i rollen din og være med på å forme vår fremtidige suksess.

Søk på en av våre ledige stillinger og bli en del av MAIK- teamet! Vi tilbyr fleksibilitet, konkurransedyktige betingelser, og et uformelt arbeidsmiljø preget av samarbeid og hjelpsomhet. Se våre ledige stillinger:

Leder prosjekt og utvikling

MAIK søker en leder for prosjekt og utvikling i en framtidsrettet bransje. Vi ønsker en person med høyere utdanning innen økonomi eller IT og erfaring innen prosjektarbeid og kundedialog. Stillingen innebærer prosjektstyring, kundekontakt og personalansvar for en avdeling på seks personer. Arbeidssted vil være på vårt kontor på Vinterbro eller i Fredrikstad. Les mer om stillingen og send inn CV og søknad her.

Senior selger

Vi søker en senior selger til å etablere nye kunderelasjoner innen energibransjen. Sentrale oppgaver inkluderer å oppsøke potensielle kunder, booke møter, skrive tilbud, inngå kontrakter, og være til stede på bransjekonferanser. Stillingen krever reising og relevant utdanning eller dokumenterte salgsresultater. Les mer om stillingen og send inn CV og søknad her.

Fagleder energimåling

Bidra til det grønne skiftet! Ledig stilling som Fagleder energimåling hos MAIK i Vinterbro/Fredrikstad. Du vil jobbe tett på energibransjen og delta i utviklingen av nye IT-systemer og prosesser. Vi ser etter deg med erfaring fra bransjen og høyere utdanning innen relevante fag. Les mer om stillingen og send inn CV og søknad her.

Senior utvikler

Vi søker en senior utvikler som vil spille en viktig rolle i utviklingen av nye digitale løsninger for kraftmarkedet. Oppgavene inkluderer å utvikle og vedlikeholde integrasjonsplattformen og samarbeide med teamet om utvikling av backend-systemer. Kommunikasjonsevner er viktig da du vil ha kontakt med kunder og leverandører. Erfaring med .NET, C# og skyplattformer som Azure er ønskelig. Personlig egnethet og evne til å lære er viktigere enn formell utdanning. Du vil være en del av et ungt og dynamisk miljø med bred kontaktflate og mulighet for fleksibilitet og hjemmekontor. Les mer om stillingen og send inn CV og søknad her.

Utvikler

IK søker en ny utvikler til å bidra i utviklingen av digitale løsninger for det skiftende kraftmarkedet. Rollen vil innebære å delta i utvikling og forvaltning av integrasjonsplattformen og samarbeide med IT-kompetansegruppen for å løse ulike IT-oppgaver. Kandidaten bør ha minst 2 års erfaring i teknologiutvikling og kompetanse innen .NET og C#. Relevant utdanning er en fordel, men erfaring kan kompensere for dette. Viktigst er det at kandidaten er nysgjerrig og villig til å lære. Les mer om stillingen og send inn CV og søknad her.