Det gode samarbeidet fortsetter i tre nye år. MAIK skal levere MAFI-tjenester med mål om økt effektivisering for Norgesnett.

Norgesnett er i dag MAIKs største kunde, og partene har allerede en lang historie med vellykket samarbeid. Nå forlenges avtalen med tre nye år, med opsjon på ytterligere ett år.

MAIKs løsninger for Norgesnett

Nettselskapet har vært gjennom en grundig prosess for å finne den beste mulige løsningen for håndtering av måling, avregning, fakturering, innfordring og inkassotjenester (MAFI-tjenester). Etter solid kartlegging av behov og mulige løsninger i markedet, var det MAIK som vant avtalen i konkurranse med andre leverandører.

Kontrakten med Norgesnett innebærer blant annet:

​Fakturering og avgiftsrapportering

Betalingsadministrasjon, innfordring og inkasso

Oppfølging av Elhub-prosesser

Systemtjenester innen kundeinformasjon (KIS)

Konsulent- og prosjektbistand

Både Norgesnett og MAIK er fornøyde med å kunne videreutvikle det gode samarbeidet, og ser frem til tre nye produktive år. 

Beregninger fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har vist at Norgesnett er av energibransjens mest effektive nettselskaper i Norge. Selskapet har ligget langt over bransjegjennomsnittet når det gjelder kostnadseffektivitet. Blant annet har MAFI-tjenester fra MAIK bidratt med å holde driftskostnadene nede og øke effektiviteten. 

Som totalleverandør er MAIKs spesialitet service og tjenester til energibransjen, og kan levere hele den den økonomiske næringskjeden. Dette gjør at nettselskap kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. 

MAIKs mål er å bidra til lavere kostnader, høyere effektivitet og mindre risiko for virksomheten. 

Kontakt oss for mer informasjon

Lurer du på om MAIK kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang og presentasjon.Send oss din forespørsel og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid.