Oops...
Slider with alias kurs9 not found.
Oops...
Slider with alias kurs10 not found.

Oops...
Slider with alias artikkel5 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel6 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel7 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel8 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel9 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel10 not found.

Norgesnett

Norgesnett Holding logo

Lite feil, lite avvik!

Norgesnett Fredrikstad har gjennom områdekonsesjon ansvaret for strømnettet i Fredrikstad kommune (unntatt kommunedel Onsøy) og Hvaler kommune. Selskapet har omlag 40.000 kunder.

Norgesnett Follo har gjennom områdekonsesjon ansvaret for strømnettet i kommunene Ski, Enebakk, Nesodden og Røyken. Selskapet har omlag 37.000 kunder.

Norgesnett Askøy har gjennom områdekonsesjon ansvaret for strømnettet i kommunen Askøy. Selskapet har omlag 12.000 kunder.

MAIK har siden 2003 levert hele sitt tjenestespekter til Norgesnett, dette i tilegg til andre effektiviseringstiltak gjør at selskapene i dag er regnet som det mest effektive nettselskapet i Norge. Norgesnett jobber kontinuering sammen med MAIK for å utvikle tjenesteomfanget og leveransekjeden til markedet.

Dette sier Norgesnett:
Vi outsourcet til MAIK for ti år siden og har benyttet de til standardtjenester som inkasso og fakturering. MAIK holder et bra kostnadsnivå og tjenestene ruller og går med lite feil og lite avvik. Dette er viktige elementer for oss; lave kostnader og lite feil har bidratt til at vi nå er blandt Norges mest effektive nettselskaper. Vi føler i stor grad at vi drar nytte av MAIKs leveranse.

www.norgesnett.no