Norgesnett

Norgesnett Holding logo

Lite feil, lite avvik!

FEN har gjennom områdekonsesjon ansvaret for strømnettet i Fredrikstad kommune (unntatt kommunedel Onsøy) og Hvaler kommune. Selskapet har omlag 40.000 kunder, og hadde i 2014 en omsetning på 207,5 millioner kroner.

Energi1 har gjennom områdekonsesjon ansvaret for strømnettet i kommunene Ski, Enebakk, Nesodden og Røyken. Selskapet har omlag 37.000 kunder, og hadde i 2014 en omsetning på 184 millioner kroner

Maik har siden 2003 levert hele sitt tjenestespekter til Fredrikstad EnergiNett og Energi1, dette i tilegg til andre effektiviseringstiltak gjør at selskapene i dag er regnet som to av de mest effektive nettselskapene i Norge. Fredrikstad EnergiNett og Energi1 jobber kontinuering sammen med Maik for å utvikle tjenesteomfanget og leveransekjeden til markedet.

Dette sier Nettdirektør Eilert Henriksen: Vi outsourcet til MAIK for ti år siden og har benyttet de til standardtjenester som inkasso og fakturering. MAIK holder et bra kostnadsnivå og tjenestene ruller og går med lite feil og lite avvik. Dette er viktige elementer for oss; lave kostnader og lite feil har bidratt til at vi nå er blandt Norges mest effektive nettselskaper. Vi føler i stor grad at vi drar nytte av MAIKs leveranse.

Ta kontakt med Eilert Henriksen i Norgesnett på telefon 02159 for å få vite mer om samarbeidet med MAIK AS.