Oops...
Slider with alias kurs9 not found.
Oops...
Slider with alias kurs10 not found.

Oops...
Slider with alias artikkel5 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel6 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel7 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel8 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel9 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel10 not found.

Vi samarbeider med en rekke partnere innenfor våre tjenesteområder. Samtidig jakter vi hele tiden etter nye og bedre løsninger.

Vi søker til en hver tid å finne markedets beste løsinger og samarbeidspartnere.

Sysco

Sysco skal være en pådriver av digital transformasjon i Norden, og den ledende aktøren for energisektoren.

sysco.no

CGI

CGI er verdens femte største uavhengige leverandør av tjenester innen IT- og forretningsprosesser. Med 74 000 medarbeidere i 40 land, leverer CGI en portefølje av ende-til-ende løsninger innen avanserte IT- og forretningskonsulenttjenester, systemintegrasjon og utsetting av IT- og forretningsprosesser. CGIs modell med kundenærhet, et globalt leveransenettverk og egne løsninger bidrar til at kundene hurtigere oppnår resultater og bidrar til deres digitale transformasjon.

www.cgi.com

HansenCX

MAIK benytter kundesystemet ElWin fra Enoro. ElWin ble tatt i bruk i  2010. Maik har et godt samarbeid med Enoro hvor utvikling av nye løsninger står sentralt. MAIK er Enoros valgte underleverandør på MAFI-tjenester.

hansencx.com

Compello

MAIK benytter Compello til eFaktura, B2B og Ediel-meldinger.

http://www.compello.no/

eSmartSystems

eSmart Systems er et IT-firma i Halden. Sammen med Fredrikstad Energi og Sogn- og Fjordane Energi deltar vi i et forsknings- og utviklingsprosjekt støttet av Innovasjon Norge for å utvikle moderne systemløsninger for energibransjen. Prosjektet ble startet i 2013 og har tre års varighet.

http://www.esmartsystems.com/

Kamstrup

Kamstrup har levert målere til Fredrikstad Energinetts pilot prosjekt på Hvaler med 8.400 målere. MAIK har prosjektlederansvaret for pilotprosjektet og samler daglig inn verdier fra målerne. MAIK benytter Kamstrups innsamlingssystem EMS10.

kamstrup.com

Concent

Vi er spesialister på IT-løsninger for effektiv innfordring og kredittadministrasjon. Sammen med våre kunder og selskaper vi har strategisk samarbeid med, utvikler vi stadig nye løsninger.

https://concent.no/

Bisnode

Bisnode leverer smarte løsninger for å sikre kvaliteten på dataene, maksimere kunderelasjoner og automatisere forretningsbeslutninger.

https://www.bisnode.no/