Vi samarbeider med en rekke partnere innenfor våre tjenesteområder. Samtidig jakter vi hele tiden etter nye og bedre løsninger.

Vi søker til en hver tid å finne markedets beste løsinger og samarbeidspartnere.

Bisnode

Bisnode leverer smarte løsninger for å sikre kvaliteten på dataene, maksimere kunderelasjoner og automatisere forretningsbeslutninger.

https://www.bisnode.no/

Concent

Vi er spesialister på IT-løsninger for effektiv innfordring og kredittadministrasjon. Sammen med våre kunder og selskaper vi har strategisk samarbeid med, utvikler vi stadig nye løsninger.

https://concent.no/

Opus Capita

MAIK benytter Opus Capita til print av fakturaer og vedlegg.

http://www.itella.no/

Compello

MAIK benytter Compello til eFaktura, B2B og Ediel-meldinger.

http://www.compello.no/

eSmartSystems

eSmart Systems er et IT-firma i Halden. Sammen med Fredrikstad Energi og Sogn- og Fjordane Energi deltar vi i et forsknings- og utviklingsprosjekt støttet av Innovasjon Norge for å utvikle moderne systemløsninger for energibransjen. Prosjektet ble startet i 2013 og har tre års varighet.

http://www.esmartsystems.com/

Enoro

MAIK benytter kundesystemet ElWin fra Enoro. ElWin ble tatt i bruk i  2010. Maik har et godt samarbeid med Enoro hvor utvikling av nye løsninger står sentralt. MAIK er Enoros valgte underleverandør på MAFI-tjenester.

http://www.enoro.com/no/

Kamstrup

Kamstrup har levert målere til Fredrikstad Energinetts pilot prosjekt på Hvaler med 8.400 målere. MAIK har prosjektlederansvaret for pilotprosjektet og samler daglig inn verdier fra målerne. MAIK benytter Kamstrups innsamlingssystem EMS10.

http://kamstrup.no/