Langt og godt samarbeid med Ustekveikja Energi AS

Ustekveikja Energi AS har hatt et godt og langt samarbeid med MAIK siden slutten av 2012. Selv om vi er kunde av MAIK, anser vi dette som et godt partnerskap mellom to godt samarbeidende selskaper, forteller Jan Olav Trillhus som er administrerende direktør i Ustekveikja Energi AS.

Tjenester for Ustekveikja Energi

Pr. dags dato leverer MAIK flere tjenester til Ustekveikja Energi AS:

  • Tjenester innen fakturering og betalingsadministrasjon.
  • Håndtering av måleverdier og markedsprosesser.
  • Utvikling av selskapets integrasjonsplattform som inkluderer styring og kontroll ved hjelp av målte dataparametere fra flere forskjellige datakilder.

Forlenget samarbeidsavtale

– Hvorfor dere har valgt MAIK som leverandør av tjenestene?

– Avtalen med MAIK er inngått for å sørge for å ha en kompetent og dyktig tjenesteleverandør i ryggen som kunne hjelpe oss med viktige tjenester. 

Nå har MAIK vært en god partner for Ustekveikja Energi siden starten av samarbeidet i 2012. Derfor var det ikke problem å forlenge en ny flerårig samarbeidsavtale med MAIK fra inneværende år, forteller Jan Olav Trillhus.

Løsningsorienterte og faglig dyktige

– Hvordan fungerer samarbeidet for det daglige arbeidet hos Ustekveikja Energi?

– MAIK er løsningsorienterte, raske og fleksible. De vet hvordan vi ønsker at tjenestene skal bli levert, for de kjenner kundene godt. Og en kunde hos oss merker ikke forskjellen på om tjenesten er levert av Ustekveikja Energi AS eller av vår samarbeidspartner/underleverandør MAIK, sier Jan Olav Trillhus.

– Dessuten har vi glede og nytte av hyggelig, faglig dyktige og kunnskapsrike medarbeidere i MAIK som ønsker det beste for sin samarbeidspartner, forteller han.