Innfordring og inkasso for energibransjen.

Hos MAIK Inkasso har vi fokus på tett oppfølging av både deg som kunde og dine sluttkunder. Våre ansatte har over 30 års erfaring fra kreditt- og inkassobransjen og bistår med høy kompetanse innenfor innfordring og inkasso.

Våre prosesser rundt innfordring og inkasso er skreddersydd for energibransjen og tar hensyn til bransjens utfordringer ved innfordring.

Vår kompetanse er imidlertid ikke begrenset til energibransjen. Vi har generell ekspertise og kan ta ansvar for en effektiv utførelse av hele løpet innen fakturering og innfordring for kunder fra alle bransjer.

Vi er her for å gjennomføre en effektiv og kundevennlig innfordring for deg som kunde og for dine sluttkunder. Målet vårt er å skape gode opplevelser og resultater for både kunder og skyldnere.

Velger du MAIK Inkasso som inkassoleverandør, vil du oppleve en profesjonell inkassohåndtering som til enhver tid følger gjeldene krav i inkassoloven og andre regulatoriske krav og retningslinjer.

Logg inn

Om du ikke har bruker eller passord tilgjengelig så kan du kontakte oss på inkasso@maik.no eller 21496060.

Logg inn

Ta kontakt

Ta kontakt med oss for å diskutere innfordring/inkasso. Vi tar gjerne en prat, enten dere trenger diskusjonspartner, bistand i deler eller hele innfordringsprosessen eller kun vil høre hva vi kan tilby.

Ring eller kontakt oss via kontaktskjema for videre dialog.

FAQ Inkassotjenester – innfordring og inkasso

Hvis kravet er betalt etter utsendelsedato på tilsendte betalingsoppfordringer, må lovbestemte inkassosalær og eventuelt renter av hovedkravet betales til MAIK Inkasso.
Ved å logge inn på vår webportal, kan du enkelt få oversikt over saker som er til behandling. Under fliken saksbehandling-saksliste, vil du få en oversikt over aktive saker. Du kan videre klikke deg inn på saksnummer som viser en detaljert oversikt over tiltak som er utført i saken, samt nyttig informasjon registrert på skyldner og kontaktinformasjon til din saksbehandler hos oss. Her kan man blant annet se en PDF av brev som er sendt fra MAIK Inkasso, legge inn direktebetalinger, samt sende oss web-meldinger. Du har også mulighet til å ta ut oversikt over aktive/avsluttede saker under rapporter à online rapporter. Du finner også oversikt over oppdragsbekreftelser samt avregningsbilag under rapporter à lagrede rapporter.
Du kan registrere nye oppdrag gjennom vår webportal.
  • Logg inn.
  • Velg saksbehandling.
  • Registrer faktura.
Når ny faktura er registrert vil din saksbehandler motta en melding.
Om du ikke har bruker eller passord tilgjengelig, så kan du kontakte oss på inkasso@maik.no, eller telefon 21 49 60 60.
Leder innfordring og inkasso: Tove Lautin