KONSULENT/
MAIK kan bidra med konsulenttjenester innenfor hele tjenestespekteret i energibransjen

MAIK har ansatte med lang erfaring fra energibransjen. Vi arbeider med alle prosesser for kraft- og nettselskaper. MAIK kan bidra med konsulenttjenester innenfor hele tjenestespekteret i energibransjen. For å belyse bredden i vårt engasjement nevner vi:

  • Vi har gjennomført seks konverteringer til ElWin og solid erfaring med å kjøre i gang med ElWin som kundesystem. Vi utfører i dag tjenester i åtte separate installasjoner av kundesystemet ElWin.

 

  • MAIK har hatt prosjektlederansvar for gjennomføring av AMS på Hvaler utenfor Fredrikstad med bytte av over 8.000 målere. I dag samler vi inn timesverdier fra disse målerne daglig. Vi har også opparbeidet oss god kunnskap om andre nytteverdier i forbindelse med AMS.

 

  • MAIK er med i et industrielt forsknings og utviklings prosjekt (IFU-prosjektet) med eSmart Systems, Fredrikstad Energi og Sogn- og Fjordane Energi for å utvikle framtidens systemløsning for nett- og kraftselskaper. Dette er et spennende prosjekt hvor ny teknologi tas i bruk for å skreddersy smarte løsninger etter våre og våre kunders behov.

Bruk oss gjerne som diskusjonspartner for hvordan dine prosesser kan løses best mulig.

 

Ring eller kontakt oss via kontaktskjema for videre dialog.

Fagansvarlig
Syed Fida Ul Hassan
Telefon: 918 04 393

Produkter


VÅRE TJENESTER

Måling maik-ikon

MÅLING

Fakturering ikon

FAKTURERING

Inkasso ikon

INKASSO

Innfordring ikon

INNFORDRING

KONSULENT

VÅRE TJENESTER