Oops...
Slider with alias kurs9 not found.
Oops...
Slider with alias kurs10 not found.

Oops...
Slider with alias artikkel5 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel6 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel7 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel8 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel9 not found.
Oops...
Slider with alias artikkel10 not found.

Ustekveikja Energi AS

 

Dette er en profesjonell gjeng. De leverer tjenester blant annet innen fakturering og innfordring; dette er de oppgavene vi lenge har ønsket å få satt ut. Etter at MAIK overtok disse oppgavene har jeg merket endringen på huset veldig godt.

 

Gjør at vi kan fokusere!
MAIK leverer fakturerings- og inkassotjenester til strømleverandøren Ustekveikja Energi AS på Geilo.

Ustekveikja Energi hadde lett etter en samarbeidspartner å sette tjenestene ut til i flere år, da han startet samarbeidet med MAIK.

Vårt fokus er og bør være arbeid med kjerneområdet i virksomheten vår, som er å pleie kundene våre og få inn nye. Saker utenfor dette rutinearbeidet har en tendens til å virke som støy, som igjen gjør at man mister fokus. Etter at vi begynte samarbeidet med MAIK har vi kunnet fokusere slik vi ønsker. MAIK har sagt rett ut at «Vi tar jobben, dere jobber videre» forteller daglig leder.

Han sier at de ansatte i Ustekveikja Energi AS har merket forskjellen etter at MAIK overtok:
Dette er en profesjonell gjeng. De leverer tjenester blant annet innen fakturering og innfordring; dette er de oppgavene vi lenge har ønsket å få satt ut. Etter at MAIK overtok disse oppgavene har jeg merket endringen på huset veldig godt. Vi blir avlastet og slipper å gruble på unødig mange ting. De gangene vi har hatt behov for å endre på tjenestene vi kjøper fra MAIK har vi møtt vilje til å hjelpe; MAIK tar utfordringene på strak arm, oppsummerer daglig leder.

www.ustekveikja.no