Ustekveikja Energi AS

Dette er en profesjonell gjeng. De leverer tjenester blant annet innen fakturering og innfordring; dette er de oppgavene vi lenge har ønsket å få satt ut. Etter at MAIK overtok disse oppgavene har jeg merket endringen på huset veldig godt.

 

Gjør at vi kan fokusere!
MAIK leverer fakturerings- og inkassotjenester til strømleverandøren Ustekveikja Energi AS på Geilo.

Daglig leder Bjørn Skaret hadde lett etter en samarbeidspartner å sette tjenestene ut til i flere år, da han startet samarbeidet med MAIK.

Vårt fokus er og bør være arbeid med kjerneområdet i virksomheten vår, som er å pleie kundene våre og få inn nye. Saker utenfor dette rutinearbeidet har en tendens til å virke som støy, som igjen gjør at man mister fokus. Etter at vi begynte samarbeidet med MAIK har vi kunnet fokusere slik vi ønsker. MAIK har sagt rett ut at “Vi tar jobben, dere jobber videre” forteller Skaret.

Han sier at de ansatte i Ustekveikja Energi AS har merket forskjellen etter at MAIK overtok:
Dette er en profesjonell gjeng. De leverer tjenester blant annet innen fakturering og innfordring; dette er de oppgavene vi lenge har ønsket å få satt ut. Etter at MAIK overtok disse oppgavene har jeg merket endringen på huset veldig godt. Vi blir avlastet og slipper å gruble på unødig mange ting. De gangene vi har hatt behov for å endre på tjenestene vi kjøper fra MAIK har vi møtt vilje til å hjelpe; MAIK tar utfordringene på strak arm, oppsummerer Skaret.