animation_interstellar_Contrast_x4fqmce1w-kopi
Fakta

20 års bransjeerfaring

Samme faglige tyngden, men i ny drakt.  Siden etableringen av selskapet i 2003 har Maik levert løsninger for nettselskap, strømselskap og fjernvarmeselskap. Vår inngående kunnskap og langvarige erfaring gjør oss til en solid partner i energibransjen. 

Vi forstår betydningen av å fokusere på kjernevirksomheten. Våre tjenester er designet for å frigjøre våre kunders potensial, slik at de kan konsentrere seg om det de gjør best.

Andre kunder

Mer enn energi

Selv om vi er spesialister innen energibransjen, har vår ekspertise og kundesentrerte tilnærming gjort oss til en verdifull tjenesteleverandør for kunder i forskjellige bransjer.  Nysgjerrig på hvordan vi kan bistå deg? Kontakt oss gjerne eller book et møte direkte. 

MAIK - Miljøbilder (18)_@QwertyAS
“Jeg vil anbefale Maik til andre, det er fordi vi har fått til mye bra sammen. Maik er endringsvillige i forhold til hvordan markedet endrer seg.”

Therese Nordnes - Norgesnett

Om oss

Møt teamet

Flere av våre medarbeidere har jobbet flere tiår med energi. Vi er opptatt av variert kompetanse og hos oss finner du blant annet prosjektledere, økonomer, ingeniører, utviklere og markedsførere. Vi har en solid grunnmur for å være din partner og løse dine utfordringer.  

MAIK - Miljøbilder (1)_@QwertyAS

Kjerneverdier

black_icon_transparent_background

Pålitelig

Ved avregning og fakturering av våre kunders kunder er det avgjørende at vi leverer presist og effektivt. Maik skal levere med forutsigbarhet og kvalitet. Vi skal være tjenesteleverandøren du som kunde har tillit til. Dette er for oss pålitelighet.

black_icon_transparent_background

Kompetent

Energibransjen utvikler seg i en rivende fart. Det er stadig økende krav til teknisk kompetanse, sikkerhet, effektivitet og faglig utvikling. For at vi skal fortsette å levere med høy kvalitet og pålitelighet må vi lære ny kunnskap, dele kunnskap og tenke nytt. Dette er kompetent for oss.

black_icon_transparent_background

Fremtidsrettet

Hastigheten på teknologisk utvikling og endringer i samfunnet vårt er høy. For oss henger verdiene våre tett sammen. For å fortsette å være pålitelige og kompetente forutsettes det at vi er fremtidsrettet. For oss betyr det å møte nye endringer med et åpent sinn, og med utgangspunktet i at det finnes muligheter i alle utfordringer.

Kontakt oss 

Ønsker du en prat?

Vår salgssjef, Michael Ojiaku kan nås på telefon: +47 407 69 496. Alternativt kan du booke møte direkte ved å trykke på "Book møte."

Du kan også fylle ut kontaktskjemaet, så tar vi kontakt for en hyggelig prat eller du kan ringe vårt sentralbord på + 47 64 96 41 50

Inkasso spørsmål

Kontakt oss eller logg inn

 


 

Kontakt oss

Norge - Fredrikstad

Stabburveien 18

 

Norge - Vinterbro

Kveldroveien 3