Tjenester

Innfordring og inkasso

Innfordring
Inkasso
Close Open Innfordring

Effektiv kontroll av innbetalinger og oppfølging av utestående krav utgjør kjerneelementer i vår daglige drift.

Våre tjenester inkluderer effektiv utsendelse av betalingspåminnelser, inkassovarsler, samt sømløs integrasjon med Maik Inkasso og andre pålitelige inkassoselskaper.

Dette sikrer en sunn økonomistyring, og sikrer at dere opprettholder en stabil likviditet.

Vårt team sørger for at alle prosesser utføres i samsvar med gjeldende bransjestandarder og reguleringer. Med vår ekspertise kan du være trygg på at oppgavene er i pålitelige hender. 

Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan våre tjenester kan møte dine spesifikke behov. 

 
innfordringgif
Close Open Inkasso

Vi er opptatt av å optimalisere likviditetsflyten for våre kunder, og kompetanse er grunnlaget for rask og korrekt kundebehandling. Målet vårt er kundene våre skal få betalt for tjenesten de har levert. 

Teknologi effektiviserer mange prosesser ut mot sluttkunden, men den viktigste kontakten mot sluttkunden er å starte en dialog. Vi bryr oss om mennesket. Dette vil si at vi tilpasser løsninger etter dialog, for å få betaling slik at din likviditet bedres. 

Hos oss får du: 

 • Kompetanse

 • Pro aktiv kundebehandlere

 • Profesjonell rådgivning

 • Respektfull inkasso

 • Inkasso med lite støy

For oss er det viktig at kundene sin merkevare skinner gjennom i leveransen. Vi leverer slik at kundene våre kan oppretholde sitt renomé. 

Vårt team sørger for at alle prosesser utføres i samsvar med gjeldende bransjestandarder og reguleringer. Med vår ekspertise kan du være trygg på at oppgavene er i pålitelige hender. 

Ta kontakt med oss for å diskutere hvordan våre tjenester kan møte dine spesifikke behov. 

 
inkasso-1

Våre kunder sier

 • Ubetalte fakturaer er ferskvare og Maik Inkasso er raskt på ballen – noe som er positivt både for Smart Energi og for våre kunder som står i en vanskelig økonomisk situasjon.

  Hilde Bekkevard - Daglig leder Smart Energi

 • Med Maik har vi strømlinjeformet inndrivelsen av forfalte krav hos våre kunder, og har sett en vesentlig forbedring av betalingsgraden på være fordringer.

  Daglig leder Moderno

 • Jeg er mest fornøyd Maik inkasso, de er veldig proaktive. Det handler også mye om måten de håndterer sakene på.

  Therese Nordnes - Avdelingsleder Norgesnett

 • Maik inkasso hjelper oss med å få inn vårt utestående raskt. I tillegg opplever vi en så god og profesjonell saksbehandling slik at ingen av våre kunder klager, men kommer tilbake og handler.

  Jannicke Vaagen Møbelringen Moss

 • Maik er løsningsorienterte, raske og fleksible. De vet hvordan vi ønsker at tjenestene skal bli levert, for de kjenner kundene godt. Og en kunde hos oss merker ikke forskjellen på om tjenesten er levert av Ustekveikja Energi AS eller av vår samarbeidspartner/ underleverandør Maik.

  Jan Olav Trillhus Ustekveikja Energi

animation_pulse_SingleColorHex1_x4fqmce1w (1)-kopi 2
Fakta

Maik inkasso

Maik inkasso ble etablert i 2016, men våre ansatte har over 30 års erfaring fra kreditt- og inkassobransjen og bistår med høy kompetanse innenfor innfordring og inkasso.

Vi har i dag kunder spredt over flere bransjer, alt fra nettselskap til møbelforretninger. 

Velger du Maik inkasso som inkassoleverandør, vil du oppleve en profesjonell inkassohåndtering som til enhver tid følger gjeldene krav i inkassoloven og andre regulatoriske krav og retningslinjer.

 
 
Fakta

Inkasso for energibransjen

Maik har lang erfaring med å inndrive energikrav. 

Vi har kunnskap, løsninger og system som ivaretar våre kraftkunder, nettkunder og fjernvarmekunder på en trygg og korrekt måte. I tillegg har våre kunder en meget høy andel betalinger og høy sluttkundetilfredshet.

Inkasso mot energi har litt annerledes oppfølging av krav og Maik har dermed mange spesialtilpassede løsninger. 

I dag utfører vi stenging for mange av våre nettkunder når det ikke oppnås annen avtale. Ofte skaper det dialog med sluttkunder og/eller NAV mot en løsning.

Kraftselskap er opptatt av gode kunderelasjoner. Hvis betaling uteblir over lengre periode, kan vi bistå med å si opp de kundene dere ikke lenger vil ha en risiko med. 

AdobeStock_615363151-2
AdobeStock_582391837-2
Fakta

Inkasso for alle bransjer

Vår kompetanse er ikke begrenset til energibransjen og vi tilbyr inkasso for alle bransjer. Vi har ekspertisen og kan ta ansvar for en effektiv og korrekt behandling av dine fordringer og sluttkunder. 

Målet vårt er å skape gode opplevelser og resultater for både kunder og skyldnere med effektive system, respekt og bred kunnskap.

Tjenester

Vi får ofte spørsmål om

Om du ikke finner svaret du lurer på her, så kontakt oss gjerne. 

Hva gjør jeg om jeg vil kjøpe dere tjenester?

Det er et smart valg! Ta kontakt med oss og så avtaler vi neste steg. 

Hvilket kundesystem leverer dere tjenestene deres på?

Vi er ikke låst til et KIS-system og kan levere tjenester uavhengig av kundesystem. Ta kontakt med oss og så kan vi sammen finne ut av hvordan vi best kan utføre tjenester for dere.  

Hvordan kan jeg få mer informasjon om deres tjenester?

Om du ikke finner all informasjon på vår nettside kan du kontakte oss og så svarer vi opp alt du lurer på. 

Hvor mye koster tjenestene deres?

Vi er konkurransedyktig på pris og kan tilby både fastpris og timepriser slik at det er forutsigbart for dere. 

Ta kontakt med oss, så kan vi gi dere en oversikt over hva slags priser vi kan tilby. 

Vi er interessert i å kjøpe deler av tjenestene deres, er det mulig?

Ja, dette er mulig. Flere av våre kunder gjør noe selv og får hjelp til andre ting.

Tilbakemeldingen vi får er at dette er veldig positivt slik at de kan kjøpe noen timer med kritisk kompetanse i stedet for å ansette et årsverk. 

 

Jostein Martinsen

Jostein Martinsen

Leder produkt og tjenester

Ønsker du en prat? 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale der vi kan gå gjennom deres behov! 

Mobil: +47 988 28 232

Våre tjenester

Maik er eksperter innenfor energi. Vårt spesialiserte fokus resulterer i effektive prosesser og et sterkt engasjement for sluttkundens behov. Denne ekspertisen og kundesentrerte tilnærmingen gjør oss til en ideell tjenesteleverandør også for andre bransjer. Vi betjener flere kunder utenfor energisektoren, som verdsetter vår kompetanse og dedikasjon til å ivareta deres sluttkunders interesser.

Måleverdi og meldingshåndtering
Måleverdi- og meldingshåndtering

Maik sikrer flyt av måleverdier fra kundens innsamlingssytem til både Elhub og kundesystem. Vi kontrollerer avvik, håndterer plusskunder, importerer kontrakter og følger opp markedsmeldinger.

Les mer

Avregning, fakturering og innfordring
Avregning, fakturering og innfordring

Avregning er grunnlaget for rask og korrekt fakturering. Maik kontrollerer kundedata, priser og forbruksdata. Vi håndterer avvik, bygger produkter og tariffer samt gjør energiavregning på både hovedmålere og undermålere.

Les mer

Kundesenter
Kundesenter

Maik kundesenter tilbyr rask og god respons på kundehenvendelser på telefon, e-post og chat. Kompetente kundebehandlere svarer direkte på dine sluttkunders spørsmål knyttet til faktura, strømstøtte og mye mer. 

Les mer

inkasso
Inkasso

Maik Inkasso håndterer innfordringsprosess på vegne av våre kunder, inkludert stenging for nett. Vi er personlige, løsningsorienterte og profesjonelle, og har som mål å løse saker med fornøyde kunder og sluttkunder.

Les mer

Dashboards
Dashboards

God visualisering av data er en nøkkel for god innsikt og rette beslutninger. Vi bygger dashboards til våre kunder, og vedlikeholder og drifter dem.

Les mer

integrasjoner
Integrasjoner

Stabil flyt av data mellom systemer er en forutsetning for god bruk av data. Vi tilbyr et bibliotek av integrasjoner og APIer på behov relatert til kundedata.

Les mer

Rådgivning
Rådgivning

Maik har lang erfaring med systemer, prosesser, reguleringer og andre behov. Vi er et bredt sammensatt team med kompetanse på avregning, økonomi, prosjektledelse, anskaffelse og implementering av kundesystem.

Les mer

avregning for borettslag
Avregning for borettslag

Borettslag og sameier kan ha egne behov og krav knyttet til avregning og fakturering av energibærere. Maik har laget løsninger både for samlefaktura og for håndtering av hovedmåler og undermålere.

Les mer