Våre tjenester

Maik er eksperter innenfor energi. Vårt spesialiserte fokus resulterer i effektive prosesser og et sterkt engasjement for sluttkundens behov. Denne ekspertisen og kundesentrerte tilnærmingen gjør oss til en ideell tjenesteleverandør også for andre bransjer. Vi betjener flere kunder utenfor energisektoren, som verdsetter vår kompetanse og dedikasjon til å ivareta deres sluttkunders interesser.

Måleverdi og meldingshåndtering
Måleverdi- og meldingshåndtering

Maik sikrer flyt av måleverdier fra kundens innsamlingssytem til både Elhub og kundesystem. Vi kontrollerer avvik, håndterer plusskunder, importerer kontrakter og følger opp markedsmeldinger.

Les mer

Avregning, fakturering og innfordring
Avregning, fakturering og innfordring

Avregning er grunnlaget for rask og korrekt fakturering. Maik kontrollerer kundedata, priser og forbruksdata. Vi håndterer avvik, bygger produkter og tariffer samt gjør energiavregning på både hovedmålere og undermålere.

Les mer

Kundesenter
Kundesenter

Maik kundesenter tilbyr rask og god respons på kundehenvendelser på telefon, e-post og chat. Kompetente kundebehandlere svarer direkte på dine sluttkunders spørsmål knyttet til faktura, strømstøtte og mye mer. 

Les mer

inkasso
Inkasso

Maik Inkasso håndterer innfordringsprosess på vegne av våre kunder, inkludert stenging for nett. Vi er personlige, løsningsorienterte og profesjonelle, og har som mål å løse saker med fornøyde kunder og sluttkunder.

Les mer

Dashboards
Dashboards

God visualisering av data er en nøkkel for god innsikt og rette beslutninger. Vi bygger dashboards til våre kunder, og vedlikeholder og drifter dem.

Les mer

integrasjoner
Integrasjoner

Stabil flyt av data mellom systemer er en forutsetning for god bruk av data. Vi tilbyr et bibliotek av integrasjoner og APIer på behov relatert til kundedata.

Les mer

Rådgivning
Rådgivning

Maik har lang erfaring med systemer, prosesser, reguleringer og andre behov. Vi er et bredt sammensatt team med kompetanse på avregning, økonomi, prosjektledelse, anskaffelse og implementering av kundesystem.

Les mer

avregning for borettslag
Avregning for borettslag

Borettslag og sameier kan ha egne behov og krav knyttet til avregning og fakturering av energibærere. Maik har laget løsninger både for samlefaktura og for håndtering av hovedmåler og undermålere.

Les mer

Visste du at?

90 %

I Norge kommer ca. 90 prosent av all kraftproduksjon fra vannkraft

3600000

Det er ca. 3,6 millioner målepunkt i Norge

1960

Norge har hatt krafteksport til utlandet siden 1960 da den første forbindelsen til Sverige ble bygget.

Våre kunder sier

 • Ubetalte fakturaer er ferskvare og Maik Inkasso er raskt på ballen – noe som er positivt både for Smart Energi og for våre kunder som står i en vanskelig økonomisk situasjon.

  Hilde Bekkevard - Daglig leder Smart Energi

 • Med Maik har vi strømlinjeformet inndrivelsen av forfalte krav hos våre kunder, og har sett en vesentlig forbedring av betalingsgraden på være fordringer.

  Daglig leder Moderno

 • Trygghet i leveransen. Trygghet i å ha viktig og riktig kompetanse i ryggen. Med Maik har vi mye kompetanse uten å ha alle ressursene selv, vi har dermed "flere kollegaer" å spille på.

  Therese Nordnes - Avdelingsleder Norgesnett

 • Maik inkasso hjelper oss med å få inn vårt utestående raskt. I tillegg opplever vi en så god og profesjonell saksbehandling slik at ingen av våre kunder klager, men kommer tilbake og handler.

  Jannicke Vaagen Møbelringen avdeling Moss

 • Maik er løsningsorienterte, raske og fleksible. De vet hvordan vi ønsker at tjenestene skal bli levert, for de kjenner kundene godt. Og en kunde hos oss merker ikke forskjellen på om tjenesten er levert av Ustekveikja Energi AS eller av vår samarbeidspartner/ underleverandør Maik. Dessuten har vi glede og nytte av hyggelig, faglig dyktige og kunnskapsrike medarbeidere i Maik som ønsker det beste for sin samarbeidspartner.

  Jan Olav Trillhus Ustekveikja Energi

 • Alltid rask og god support å få

  Frank Skarpås – Daglig leder Uvdal kraftforsyning

Tjenester

Vi får ofte spørsmål om

Om du ikke finner svaret du lurer på her, så kontakt oss gjerne. 

Hva gjør jeg om jeg vil kjøpe dere tjenester?

Det er et smart valg! Ta kontakt med oss og så avtaler vi neste steg. 

Hvilket kundesystem leverer dere tjenestene deres på?

Vi er ikke låst til et KIS-system og kan levere tjenester uavhengig av kundesystem. Ta kontakt med oss og så kan vi sammen finne ut av hvordan vi best kan utføre tjenester for dere.  

Hvordan kan jeg få mer informasjon om deres tjenester?

Om du ikke finner all informasjon på vår nettside kan du kontakte oss og så svarer vi opp alt du lurer på. 

Hvor mye koster tjenestene deres?

Vi er konkurransedyktig på pris og kan tilby både fastpris og timepriser slik at det er forutsigbart for dere. 

Ta kontakt med oss, så kan vi gi dere en oversikt over hva slags priser vi kan tilby. 

Vi er interessert i å kjøpe deler av tjenestene deres, er det mulig?

Ja, dette er mulig. Flere av våre kunder gjør noe selv og får hjelp til andre ting.

Tilbakemeldingen vi får er at dette er veldig positivt slik at de kan kjøpe noen timer med kritisk kompetanse i stedet for å ansette et årsverk. 

 

Jostein Martinsen

Jostein Martinsen

Leder produkt og tjenester

Ønsker du en prat? 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale der vi kan gå gjennom deres behov! 

Mobil: +47 988 28 232

Lyst på nyheter rett i innboksen?

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Maik. Ved å trykke "send" samtykker jeg til å motta nyhetsbrev og at min kontaktinformasjon blir lagret hos Maik.